Loading...

Lukk

Program

Fredag
JOHN GRANT
AMGALA TEMPLE
CHARLES WATSON
NILS FRAHM
THE STREETS
THE 1975
JUNGLE
Lørdag
JAGA JAZZIST
TALLEST MAN ON EARTH
ALBIN LEE MELDAU
JULIA HOLTER
BOY PABLO
HAJK
21:30 MADRUGADA
Tilbake

Tider og Praktisk info

 

Velkommen til Pipfest 15. – 17. juni 2018!

Sol, sommer og Piknik i Parken! For femte året på rad inviterer vi deg til Oslos største piknik, med et knippe av verdens fremste artister på scenen. Sleng deg i gresset utenfor Vigeland-museet i Frognerparken med noen du er glad i, spis og drikk det beste byen har å by på, undersøk Vigelands kunst og opplev kvalitetsmusikk fra tre helt ulike scener. Piknik i Parken er en intim og behagelig festivalopplevelse – ta med deg pleddet, så ordner vi resten!

PiP finner sted i sydenden av Frognerparken og består av to scener i parken samt en unik intimscene i Vigeland-museets borggård. Hit kommer det artister fra hele verden.

Åpner fredag kl. 14,  lørdag og søndag kl. 12. Siste konsert er ferdig i god tid til alle kollektivforbindelser. Adressen er Nobels gate 32, og dit kommer man seg lettest med trikk nummer 12 eller buss nummer 20 til Frogner Plass.

Absolutt alle er hjertelige velkommen til Piknik i Parken, men ønsker du å kjøpe noe annet enn brus må du huske legitimasjon. Barn under 12 år kommer gratis inn i følge med en voksen.

Vi gleder oss til å se deg på årets beste piknik!

Medbragt mat og drikke?

Piknik i Parken har et variert og godt tilbud med mat og drikke. Det er ikke lov med medbrakt.

Aldersgrense

Det er fri aldersgrense på festivalområdet. Husk legitimasjon om du er over 18 og ønsker å kjøpe annet enn mineralvann. Barn under 12 år kommer gratis inn med i følge av med en voksen.

Ledsagerbevis

Piknik i parken aksepterer ledsagerbevis.

Ta trikken!

PiP foregår utenfor og inne på Vigeland-museet som ligger i Nobels gate 32, på nedsiden av Frognerparken. Dit kommer man seg lett med trikk nummer 12 eller buss nummer 20 til Frogner Plass.

Fotoforbud

Det er ikke lov med medbrakt profesjonelt fotoutstyr. Pressefotografer henvises til presseakkreditering.

Eller bruk sykkel!

Dropp bilen. Det vil være sykkelparkering tilknyttet festivalområdet som vi oppfordrer publikum til å bruke.

Dyr

Dyr er dessverre ikke tillatt på festivalområdet.

Akkreditering

Presseakkreditering: