Loading...

Lukk

Lukk

Program

Fredag
Colter Wall
Susanne Sundfør
Gus Dapperton
Tom Walker
Nao
Joep Beving
Lørdag
Phoenix
Rhye
Sassy 009
Syml
Jakob Ogawa
Nadine Shah
Nils Bech
Darling West
Søndag
Kelela
Hak Baker
Hayden Powell Trio
Jacob Banks
Gurls
Tilbake

PiPfest for barna

Årets Piknik i Parken festival vil tilby en hel del aktiviteter for barna og familier. Vi kan skilte med av alt fra fotobingo til poesikurs. Barna har mulighet til å slappe av i leseloungen, eller lage egne postkort og totebags i hobbyverkstedet. Hvis de er i det dansende hjørne kan de slippe seg løs på silent disco,  eller om de er i det skapende humør, hva med å snekre sitt helt eget krakke-dyr? Det er altså ingen grunn til å ikke ta med barna på dagtid.

Faste aktivteter

PiP´s Leselounge

I PiP sin leselounge kan barna lene seg tilbake i og lese det nyeste fra bøkenes jungel. Det vil være høytlesning, poesikurs og livestreaming fra konsertene.

PiP´s Hobbyverksted

Her kan barna få utfolde seg kreativt med både tegning, dekorering av totebags og egendesignete postkort. Alt er lov, det er kun fantasien som setter grenser.

PiP´s Aktivitetstelt

I aktivitetsteltet kan barna få låne forskjellige typer spill som passer perfekt i parken, om du er typen som ønsker ta bilder, eller spille kubb er dette det perfekte stedet for deg.

PiP´s Silent Disco

I år vil PiP ha en helt egen Silent Disco for kidsa, og vi tror faktisk det er Norges første. Her kan barna slippe seg løs og danse seg gjennom dagen, helt uten lyd.

Programbaserte aktivteter

Verksted med Makers Hub

Fredag kommer Makers Hub for å lage krakker med barn og voksne. Prosjektet har som mål å bygge broer og bryte ned barrierer mellom mennesker. Her vil barna kunne få være med å både snekre og male sitt helt eget fantasidyr, som faktisk også er en krakk.

PiP sitt poesiverksted

Lørdag vil instagram-poeten Alexander Fallo holde et poesiverksted for barna. De vil få eksempler fra et bredt utvalg av dikt som de kan gjøre noe nytt med. På dette poesiverkstedet vil barna kunne leke, stjele, kopiere, klippe og lime fra andres dikt for å skape sitt helt eget verk.

PiP´s fotobingo

Satt sammen som lag vil barna med hvert sitt polaroidkamera få i oppgave og løse en gitt bildebingo. Her er det om å finne alt fra en dame med blomsterkrans, til et forelsket par og ta bilde av de. Husk og spør om lov da!