Loading...

Program

Torsdag
16:15 JULIA HOLTER Sophie
17:00 CAUTIOUS CLAY Petrus
17:30 RUEL Sophie
18:15 THE CHARLATANS Petrus
19:15 METRONOMY Sophie
20:15 KURT VILE & THE VIOLATORS Petrus
21:30 NEW ORDER Sophie
Fredag
15:00 MARI SAMUELSEN Sophie
15:00 VÍKINGUR ÓLAFSSON Sophie
16:05 MATT CORBY Petrus
16:55 NILS FRAHM Sophie
18:00 JOHN GRANT Petrus
18:50 JUNGLE Sophie
19:55 THE 1975 Petrus
21:15 THE STREETS Sophie
Lørdag
13:30 HAJK Petrus
14:15 CHARLES WATSON Sophie
15:00 ALBIN LEE MELDAU Petrus
16:00 YOLA Sophie
17:00 BOY PABLO Petrus
18:15 TALLEST MAN ON EARTH Sophie
19:30 JAGA JAZZIST Petrus
21:00 MADRUGADA Sophie
Tilbake

PARTNERE | PiPfest 2019

PiPfest har på sine fem år befestet sin posisjon i festival-Norge.
Når den sjette festivalen i år går av stabelen på ny arena i Sofienbergparken er det sammen med solide partnere med på laget. PiPfest forsterker publikumsopplevelsen med to nye verdipartnere på laget for 2019. Coca Cola med merkevaren HONEST® og hjørnesteinsbedriften Mills AS, med flere av sine merker, vil begge være tydelige tilstede når tusenvis av Oslofolk samles for tre deilige sommerdager på Grünerløkka.

Vi gleder oss stort over at slike solide aktører som Mills og HONEST deler våre tanker og visjoner om å lage Oslofolkets favoritt helg. De vil begge på hvert sitt vis forsterke publikumsopplevelsen med mat og drikke. Mills har vært her i mange år og vi er på mange måter i deres hage.

PiPfest har i tillegg til et musikkprogram stort fokus på mat og drikke.

Mills AS er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus som ble etablert på Grünerløkka i Oslo i 1885. Der holder de hus fremdeles, og helt siden den gangen har mat og lidenskapen for denne, vært kjernen i deres virksomhet. Mange har et nært forhold til Mills gjennom merker som Delikat, Mills, Vita hjertego’, Melange, Soft Flora og nå sist Plantego’.
Ansatte i Mills nyter utsikten til Sofienbergparken hver dag og er veldig engasjert i å ta vare på parken gjennom hele året. Det gleder oss at parken ofte blir brukt av både liten og stor, til både hverdags og fest. Når Piknik i Parken inviterer til musikkfest, er det helt naturlig for oss at våre merker er med på å bidra til god mat til alle, enten du foretrekker hjemmelaget is, en saftig sandwich, eller grønnsaksfries med spennende dipper.
-Som en samarbeidspartner med PiPfest og vår historisk lange tilknytning til Grünerløkka, ønsker Mills AS å gi noe tilbake til nærmiljøet vårt. Derfor kommer vi også til å gi overskuddet fra våre salgsboder til et lokalt formål, men det vil vi komme tilbake til sier informasjonssjef i Mills Hege S. Rognlien

HONEST® tilbyr en serie velsmakende, økologiske drikker som kun benytter seg av råvarer av høyeste kvalitet, og som er akkurat passe søte. HONEST® drikker består av forfriskende isteer, økologisk kaffe bønner, økologisk iskaffe og økologiske fruktdrikker. Vi gleder oss over å samarbeide med PiPfest og servere publikummet forfriskende og gode smaker fra HONEST® sier Tonje Haugen, Brand Manager i Coca-Cola.

HONEST® ble lansert i 1998 i USA av Seth Goldman  og hans tidligere professor, Barry Nalebuff, fra tiden han studerte ved Yale School of Management. Seth og Barry ville lage en drikkevare for et segment som ingen hadde utviklet enda: En smakssatt drikk som ikke skulle være altfor søt, og som skulle passe på farten for folk som har en aktiv og helsebevisst livsstil. Alt begynte i Seths kjøkken i Bethesda, Maryland, USA. Der produserte de drikken, og deres første bestilling gikk til Whole Foods Market. I dag er HONEST® en av bestselgerne blant økologiske isteer i USA, og selges i mer enn 100 000 butikker.

HONEST® økologiske kaffebønner og iskaffe til festivalpublikummet
Kaffe bønnene er spesialkaffe av høyeste kvalitet fra Peru og Etiopia. Fokus gjennom hele prosessen fra utvalg av de grønne bønnene til brenneprofil har vært å få frem smakene fra de forskjellige områdene. Bønne er økologisk og Fairtrade/UTZ sertifisert.
Iskaffen er også laget av 100 prosent arabicabønner av høy kvalitet fra Peru, Honduras, El Salvador og Mexico. Det ligger ekte fagkunnskap bak hver bønne som  brennes, for at den skal beholde sine dype aromaer før den blandes med fersk økologisk melk fra Bayern, og deretter en liten mengde rørsukker – for å runde av smaken og skape en velsmakende drikk. Vi tilbyr iskaffen både som Mocha, Cappuccino og Latte. HONEST® økologiske iskaffe passer perfekt på morgenen og ettermiddagen. I tillegg til å være økologisk er iskaffen og så Faritrade sertifisert.

SPIRE
Spire er en miljø- og utviklingsorganisasjon som jobber for en rettferdig og bærekraftig verden. Spire ønsker å endre de samfunnsstrukturene som opprettholder en urettferdig fordeling og uheldig forvaltning av økonomiske, sosiale, biologiske og kulturelle rettigheter og ressurser.

Gjennom å se de strore sammenhengene, kan man endre de grunnleggende årsakene til hvorfor urettferdighet og klima- og miljøkrisa oppstår. Derfor har Spire fokus på miljø, matsikkerhet, internasjonal handel og bærekrafig byutvikling.

Deichman
Deichman er Norges største og eldste folkebibliotek, grunnlagt i 1785. Våre 23 bibliotek i Oslo er møteplasser hvor du kan oppleve eller arrangere alt fra konserter og tegneseriefestivaler til språkkurs og politiske debatter. Her kan du lese, jobbe, slappe av, møte venner, eller bare være alene — og du kan låne fra samlingen vår på over en million bøker, filmer, cd-er og annet materiell. Deichman vil bidra til et samfunn hvor alle føler tilhørighet, eierskap og engasjement — for fellesskapet og eget liv.

VisitLøkka
Grünerløkka kultur- og næringsforening er stolte over å kunne bidra til Piknik i Parken, og setter stor pris på at festivalen åpner opp for at lokale butikker, mat- og drikkeleverandører, og kulturinstitusjoner kan delta på festivalen, som vil bli en flott folkefest på Grünerløkka.

BankAksept
Vi begeistrer hverdag,  gjennom forenkling i  verdensklasse! Ved å gjøre betaling og identifisering trygt og enkelt, forenkler vi folks hverdag og skaper nye vaner.