Loading...

Program

Torsdag
16:15 JULIA HOLTER Sophie
17:00 CAUTIOUS CLAY Petrus
17:30 RUEL Sophie
18:15 THE CHARLATANS Petrus
19:15 METRONOMY Sophie
20:15 KURT VILE & THE VIOLATORS Petrus
21:30 NEW ORDER Sophie
Fredag
15:00 MARI SAMUELSEN Sophie
15:00 VÍKINGUR ÓLAFSSON Sophie
16:05 MATT CORBY Petrus
16:55 NILS FRAHM Sophie
18:00 JOHN GRANT Petrus
18:50 JUNGLE Sophie
19:55 THE 1975 Petrus
21:15 THE STREETS Sophie
Lørdag
13:30 HAJK Petrus
14:15 CHARLES WATSON Sophie
15:00 ALBIN LEE MELDAU Petrus
16:00 YOLA Sophie
17:00 BOY PABLO Petrus
18:15 TALLEST MAN ON EARTH Sophie
19:30 JAGA JAZZIST Petrus
21:00 MADRUGADA Sophie
Tilbake

PiP Handlegate

Til vår fantastiske nye arena i Sofienbergparken har vi i år invitert med oss en rekke butikker til en PiP Handlegate.
Her vil du møte flere av våre favoritter på Grünerløkka og Oslo som alle har med  seg gode tilbud for publikum.

 

Livid er et norsk klesvaremerke i krysningspunktet mellom japansk finesse og moderne skandinaviske linjer. Grunnlagt i Trondheim i 2010, har Livid de siste to årene etablert seg i Prinsens gate her i Oslo.

På PiP vil vi tilby et utvalg med festivalklare plagg fra Livids SS19-kolleksjoner for herre og dame, samt vintageplagg fra vår vintageavdelingen.

Ny York selger urban vintage til unge folk. Klærne er ryddig presentert, slik at det er lett å finne de unike skattene. Vi elsker at du kjøper unik, bærekraftig mote!

Vi velger ut noen av våre beste skatter når vi kommer til PiPfest, og du vil finne streetwear, sportswear og masse morsomme skjorter og bluser.

 

 

 

Retrolykke Herre er en liten lokal butikk i Markveien 56, Oslo.

Vi åpnet dørene 01. November 2017, med en visjon om å være en alternativ butikk med retro/vintage klær fra 50-70 tallet. I tillegg fører vi reproduksjoner innenfor stilen fra samme periode : rockabilly, garagerock, mod, og beatlemania.

Det viktigste for oss er at klærne vi selger er rettferdig produsert, og vi er også svært opptatt av gjenbruk og ombruk.

Blandt klærne finner du hawaii-skjorter, bowlingskjorter, snekkerbukser i rådenim, gensere med ulike gøye mønstre, helsetrøyer, sixpencer – og veldig mye mer fint. I tillegg har vi et utvalg av originale gjenstander, lamper, småmøbler og gøye greier fra samme periode.

Vi heter Retrolykke Herre – men vi har strengt tatt klær og ting som er like fine til alle – uansett kjønn.

 

 

Dapper ligger på Grunerløkka og tilbyr alt fra hudpleieprodukter til klær og sko. Fellesnevneren er fokus på kvalitet. Vi ønsker å tilby våre kunder unike produkter av høy kvalitet, og merkevarer som tar sosialt og miljømessig ansvar.  Dapper kommer med klær, grooming produkter og accesories.

 

 

Svovel er en uavhengig barnebokhandel, med håndplukkede kvalitetsbøker. De aller fleste er illustrerte. Det er lett å finne barnebøker, alle vennene dine har antagelig skrevet en. Men det er vanskelig å finne de gode! Vårt favorittsitat er av George Bernard Shaw: «Make it a rule never to give a child a book you would not read yourself.”
I tillegg har vi et utvalg fine leker til barn.

Til festivalen tar vi med oss et utvalg av våre gode barnebøker og kule leker. Og den fantastiske folkevognbussen vår – Svovelbussen!

 

FWSS x CALA JADE inviterer alle festivalens gjester til tie-dye. Her har du muligheten til å farge og knyte din egen ‘BAG2TIEDYE4’ – sommerens ultimate accessoar som lanseres eksklusivt under festivalen. I tillegg kan du ta med egne plagg, gamle som nye, og tie-dye disse med oss. Det vil også være customade tie-dye plagg til salgs, og Cala Jade’s piknik-vinner KINOBI til rabatterte priser.

 

 

 

 

 

 

Fontanas kjøkken er en uavhengig kjøkkenutstyrbutikk, med spennende utvalg av det du måtte trenge til kjøkkenet. I sommer har vi også masse utstyr til grilling og piknik i parken. Solstoler, picnicpledd og mye mer.

På festivalen skal vi selge bl.a: Vanttette Picnicpledd, Solhatter, Pledd, Kjølebager, Gjenbrukbare sugerør, Kjøleelement, Picnickurv, Minigrill som erstatter engangsgrillen, Bivokspapir.

 

 

 

 

The Body Shop ble grunnlagt i 1976 som en protest mot skjønnhetsindustrien. Anita Roddick, som grunnla The Body Shop, mente skjønnhetsindustrien var direkte fordummende, spilte på menneskers mindreverdighetskomplekser og dessuten hadde en helt overfladisk innstilling til alt som var viktig i livet. Hun mente at bedrifter kunne gjøre mer for samfunnet enn å være en sikker arbeidsplass. Handel kunne bety noe annet enn å overfôre de grådige, og i stedet ha en positiv innflytelse på utviklingen av det globale samfunn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZOOM SHADES
Vi har er Norges største solbrilletrader med mer enn 1500 par utstilt på stand. Vi har jobbet med festivaler siden 1999 og har vært med på de fleste store festivaler i Norge de siste 20 årene!
Zoom Shades har med seg Solbriller, Hatter, Regnponchoer, Ørepropper, Blomsterkranser samt en del Prideprodukter!.
Rescue Juice
I merchboden får du uendelig med strøm til mobilen din levert av Rescue Juice. De selges 100% oppladet inkludert universalladekabel og kan byttes gratis på PiP og på over 400 andre steder i Norge når festivalen er over.