Loading...

Lukk

Lukk

Program

Torsdag
15:45 Good Harvest Scene 2
16:15 RY X Hovedscenen
17:00 Paradisia Scene 2
17:05 Signe Eide Borggården
17:35 Spoon Hovedscenen
18:35 Tall Heights Borggården
18:45 The Tarantula Waltz Scene 2
19:35 Whitney Hovedscenen
20:45 Cass McCombs Scene 2
21:30 Father John Misty Hovedscenen
Fredag
15:00 Ivan Ave Hovedscenen
15:45 Fieh Scene 2
15:45 Arve Tellefsen Borggården
16:15 Band of Gold Hovedscenen
17:00 Kadhja Bonet Scene 2
17:05 Ingrid Olava Borggården
17:30 Real Estate Hovedscenen
18:35 Siv Jakobsen Borggården
18:45 Janice Scene 2
19:30 Gundelach Hovedscenen
20:45 Amanda Delara Scene 2
21:30 Solange Hovedscenen
Lørdag
14:50 Marte Wulff Borggården
15:00 Kristian Torgalsen Scene 2
15:30 SKOTT Hovedscenen
16:20 Yellow Lounge med Simon Ghraichy og DJ Bendik Baksaas Borggården
16:30 Gavin James Scene 2
17:30 The Switch Hovedscenen
18:35 Adna Borggården
18:45 Tash Sultana Scene 2
19:30 Ane Brun Hovedscenen
20:45 Margo Price Scene 2
21:30 First Aid Kit Hovedscenen
Tilbake

Mer enn musikk

Opplev Vigeland-museet

Vigeland-museet var opprinnelig Gustav Vigelands (1869– 1943) bolig og atelier. Bygningen er et av Norges fineste eksempler på ny-klassisistisk monumentalarkitektur. I museet kan du se Vigelands originalmodeller i gips, og følge utviklingen fra 1890-årenes slanke figurstil til det tyngre og mer klassisk balanserte uttrykket vi kjenner fra Vigelandsparken. Vi anbefaler deg å sjekke ut dette fantastiske museet mellom konsertene i den vakre borggården eller ute i parken.

Omvisning:
Torsdag + fredag: 1430

Lørdag: 1400

Ja, vi elsker bobler!! Vinkurs på Pipfest

Vil du være med å smake og lære forskjellen på Prosecco, Cava, Champagne og boblevin fra et annet spennende land som du ikke ville tro lager boblevin med høy kvalitet – dette blir dagens overraskelse.

Lær vilken musserende vin du liker best – det finnes så mye å velge . Liker du  Champagne som er tørr best? Eller liker du Prosecco best, eller kanskje det er Cava som er favoritten? Eller finner du en annen boblevin som du kanskjer liker bedre?

Nå har du muligheten til å få smake fire forskjellige bobleviner og kanskje lære noe nytt?

For veldig mange og nesten oftere for damer enn for menn, er bobler i glasset , gode venner og kanskje noen småretter på tallerkenen definisjonen på en perfekte kveld!

 

Øl- & Matkurs fra Malt & Pepper

Varighet: 15 minutter

Vi har et mål om å skape tydelig link mellom øl og mat, hvor de gode smaksopplevelsene står i sentrum.

Kurset/foredraget omhandler følgende områder:

  • Enkelt om brygging og smaker; Øl og ulike øl-stiler
  • Litt historie om ølbrygging i Norge
  • Smaking av Øl og mat  – Hvordan Sødme, Bitterhet og Friskhet i mat og øl påvirker hverandre.
  • Dette er et veldig enkelt kurs som egner seg best til 5-15 pers. Får smake på ca 4 øltyper (4 snitt) og litt forskjellig pølser/spekemat.
  • Pris ca 150kr.

 

Grenitimen  live på Piknik i Parken

Vi er svært glade for at Øystein Greni kommer til Piknik i Parken med sin kunnskap og nysgjerrighet for å ha Grenitimen live på festivalen. Programmet som normalt er å høre på NRK P13. Sleng deg i gresset og få med deg BigBang gitarist, låtskriver og albumaktuelle Greni i uformelle og hyggelige samtaler med artister.

FAMILIE-PIP

Vi utvider tilbudet for foreldre og barn med spennende aktiviteter for de små og litt større. Alle barn kommer gratis inn på festivalen i følge med voksne.

Prøv deg som arkitekt sammen med Makershub, regissør for roboten AV1 og bidra til at langtidssyke ungdommer på Rikshospitalet får med seg festivalen. Dette er bare noe av mange aktivitetene for store og små på festivalen.

 

 

HiYoga+PIP=sant

Start festivaldagen med Yoga i parken.

HiYoga tilbyr det største og mest varierte tilbudet av yogaundervisning i Norge. Med sertifiserte og veletablerte yogalærere som alle er opptatt av at du skal få den beste opplevelsen. Vi ønsker at alle skal føle seg velkomne enten du er nybegynner eller har gjort yoga lenge, og at vi finner den yogaformen som passer deg og dine behov.

HiYoga er stolt samarbeidspartner av Piknik i Parken. Bli med på Spa Yoga for velvære, Detox Yoga for å rense kroppen for avfallsstoffer eller finne krigeren i deg i vår Warrior Flow.  Perfekt start for lange dager i parken med festival.

Yoga Program Piknik i Parken 22. — 24. juni

Torsdag
10:00 Warrior Flow Hanne
11:15 Yoga Spa 75 min Trine og Camilla
Fredag
10:00 Morning Bliss Francesca
11:15 Detox Yoga Francesca
Lørdag
10:00 Fight Club 75 min Andrew
11:30 Detox Yoga Andrew

Beskrivelse av timene:

Torsdag kl 10:00 holder Hanne en Warrior Flow. Det er en dynamisk yogatime med fokus på krigerposisjoner. Finn din indre kriger og kjenn på ditt skjulte potensiale.

Torsdag kl 11:15 holder Vibeke en beroligende og myk yin time, hvor vi holder øvelsene over lengre tid og Camilla gir deg en lett massasje for å øke velvære i kroppen.

Fredag kl 10:00 har Francesca en nydelig Morning Bliss time. La pusten guide deg gjennom en dynamisk flow som får kroppen din klar og opplagt for en nydelig dag.  

Fredag kl 11:15 har vi en forfriskende Detox time, som har fokus på å rense kroppen og sinnet. Francesca holder en dynamisk flyt og valgt spesifikke øvelser som blant annet twister for å frigjøre avfallsstoffene i kroppen.

Fredag kl 14:00 Peace Yoga er en meditativ time som inneholder myke bevegelser som åpner opp kroppen og samtidig roer ned nervesystemet. En del fokus på hjerteåpninger og meditasjon med fokus på ro og fred i sinnet.

Lørdag kl 10:00 har Andrew den eventyrlige Flight Club. Dette er en dynamisk yogatime som har fokus på inversjoner, som betyr opp-ned stillinger. Har vil vi leke med enkle armbalanser og kanskje prøve å stå på hendene.

Lørdag kl 11:30 har vi en forfriskende Detox time, som har fokus på å rense kroppen og sinnet. Andrew holder en dynamisk flyt og valgt spesifikke øvelser som blant annet twister for å frigjøre avfallsstoffene i kroppen.

 

PIP-Nach med GET DANCY

Vi fortsetter Pipfesten på Kunstnernes Hus torsdag, fredag og lørdag hver eneste Pip-natt. Sammen med våre venner i Get Dancy presenterer vi tre kvelder med fantastisk musikk, deilig drikke og tette dansegulv.