Loading...

Lukk

Lukk

Program

Fredag
Colter Wall
Susanne Sundfør
Gus Dapperton
Tom Walker
Nao
Joep Beving
19:45 Jason Isbell and The 400 Unit Vigeland
Lørdag
Phoenix
Rhye
Sassy 009
Syml
Jakob Ogawa
Nadine Shah
Nils Bech
Darling West
Leif Vollebekk
Emilie Adams
Cigarettes After Sex
IDER
16:15 Slydigs Triangel
Søndag
Kelela
Hak Baker
Hayden Powell Trio
Jacob Banks
Gurls
Nick Mulvey
Fenne Lily
Mahalia
Pikekyss
MEW
Adam French
13:45 Travis Vigeland
Tilbake

Mer enn musikk

Opplev Vigeland-museet

Vigeland-museet var opprinnelig Gustav Vigelands (1869– 1943) bolig og atelier. Bygningen er et av Norges fineste eksempler på ny-klassisistisk monumentalarkitektur. I museet kan du se Vigelands originalmodeller i gips, og følge utviklingen fra 1890-årenes slanke figurstil til det tyngre og mer klassisk balanserte uttrykket vi kjenner fra Vigelandsparken. Vi anbefaler deg å sjekke ut dette fantastiske museet mellom konsertene i den vakre borggården eller ute i parken.  Mer info kommer

Ja, vi elsker bobler! Vinkurs på Pipfest

Vil du være med å smake og lære forskjellen på Prosecco, Cava, Champagne og boblevin med høy kvalitet? Dette blir dagens overraskelse!

Finn ut av hvilken musserende vin du liker best – det finnes så mye å velge blant. Foretrekker du tørr Champagne? Er det Cava som er favoritten eller en sprudlende Prosecco? Kanskje du finner en annen boblevin fra et spennende land som du kanskje liker bedre?

Mer info kommer

Øl- & Matkurs fra Malt & Pepper

Vi har et mål om å skape tydelig link mellom øl og mat, hvor de gode smaksopplevelsene står i sentrum.

Kurset/foredraget omhandler følgende områder:

  • Enkelt om brygging og smaker; Øl og ulike øl-stiler
  • Litt historie om ølbrygging i Norge
  • Smaking av Øl og mat  – Hvordan Sødme, Bitterhet og Friskhet i mat og øl påvirker hverandre.
    Mer info kommer

 

Start festivaldagen med Yoga i parken.

I 2017 startet flere publikummere med Yoga i parken før festival. Et populært tilbud som vi i år har utvidet i samarbeid med Maria Fürst.

Maria Fürst er yogalærer, yogabokforfatter og driver et studio i eget navn på Vinderen i Oslo. 

Hun har en lettfattelig undervisningsform og gir mye verbal instruksjon, slik at timene hennes er enkle å følge selv om man er ny.

På PIP skal Maria lede oss gjennom tre dynamiske vinyasa-klasser med forskjellig fokus og musikk. Hun holder også en time for barn ca 6-12 år.

Fredag 
kl 16:30-17:30
PIPYOGA: Varm opp til PIP med yoga til musikk fra de festivalaktuelle artistene! Timen flyter av gårde, og før du vet ordet av det ligger du avspent på ryggen og klar for helgen. 
Lørdag 
Kl 12:00-13:30 (evt bare til 13:00?)
POPYOGA: Kickstart lørdagen med en morsom vinyasatime utført til din yndlingsmusikk. Vi flyter gjennom klassiske stillinger før vi spenner av og roer helt ned til slutt.  
 
Kl 14:00-14:45: 
BARNEYOGA: Surf’s up! I denne timen skal vi reise til en eksotisk strand, kaste oss ut i bølgene og komme oss opp på surfebrettet. Passer for barn mellom ca 6 og 12 år. 
 
Søndag: 
Kl 12:30-13:30 
SØNDAGSDETOX: I yoga tenker vi at vridninger bidrar til å rense kropp og sinn. I denne myke, flytende timen får du en deilig anledning til å vri ut helgen og starte på nytt.

 

PIP-Nachspiel

Når Piknik i Parken er ferdig fortsetter Pipfesten ut i Oslonatta. Også i 2018 blir det etterfester på utvalgte steder i Oslo.

Mer info kommer