Loading...

Lukk

Piknik i Parken | Pipfest

Info

Velkommen til Piknik i Parken 2017 – en helt spesiell festival

Fra 22. til 24. juni er du invitert på Piknik i Parken.

Sol, sommer og Piknik i Parken! For tredje året på rad inviterer vi deg til Oslos største piknik, med et knippe av verdens fremste artister på scenen. Sleng deg i gresset utenfor Vigeland-museet i Frognerparken med noen du er glad i, spis og drikk det beste byen har å by på, undersøk Vigelands kunst og opplev kvalitetsmusikk fra tre helt ulike scener.
Piknik i Parken er en intim og behagelig festivalopplevelse – ta med deg pleddet, så ordner vi resten!

PiP finner sted i sydenden av Frognerparken og består av to scener i parken samt en unik intimscene i Vigeland-museets borggård. Hit kommer det artister fra hele verden.

Åpner kl 14 torsdag og fredag, kl 12 på lørdag. Siste konsert er ferdig i god tid til alle kollektivforbindelser. Adressen er Nobels gate 32, og dit kommer man seg lettest med trikk nummer 12 eller buss nummer 20 til Frogner Plass.

Absolutt alle er hjertelige velkommen til Piknik i Parken, men ønsker du å kjøpe noe annet enn brus må du huske legitimasjon. Barn under 12 år kommer gratis inn i følge med en voksen.

Vi gleder oss til å se deg på årets beste piknik!

Din foodtruck til Norges beste piknik?

Det blir ikke skikkelig piknik uten god musikk, mat og drikke, og vi i Piknik i Parken ønsker naturlig nok å tilby det beste av alle tre når vi inviterer til festival. Vi slår blant annet et slag for de som har satset på matservering på hjul, bedre kjent som foodtrucks, og tidligere har både Hitchhiker, Is på Pinne og Go Gorilla gledet våre matglade festivaldeltakere.
Har du en foodtruck og lyst til å servere mat til verdens hyggeligste festivaldeltakere? Send oss en liten e-post da vel! prod@pipfest.no

Ta trikken!

PiP foregår utenfor og inne på Vigeland-museet som ligger i Nobels gate 32, på nedsiden av Frognerparken. Dit kommer man seg lett med trikk nummer 12 eller buss nummer 20 til Frogner Plass.

Aldersgrense

Det er fri aldersgrense på festivalområdet. Husk legitimasjon om du er over 18 og ønsker å kjøpe annet enn mineralvann. Barn under 12 år kommer gratis inn med i følge av med en voksen.

Ledsagerbevis

Piknik i parken aksepterer ledsagerbevis.

Dyr

Dyr er dessverre ikke tillatt på festivalområdet.

Bruk sykkel!

Dropp bilen. Det vil være sykkelparkering tilknyttet festivalområdet som vi oppfordrer publikum til å bruke.

Vigeland-museet var opprinnelig Gustav Vigelands (1869– 1943) bolig og atelier. Bygningen er et av Norges fineste eksempler på ny-klassisistisk monumentalarkitektur, og i april 2015 ble den totalfredet av Riksantikvaren. I museet kan du blant annet se Vigelands originalmodeller i gips, og følge utviklingen fra 1890-årenes slanke figurstil til det tyngre og mer klassisk balanserte uttrykket vi kjenner fra Vigelandsparken. Vigeland-museet har også flere skiftende utstillinger gjennom året, og presenterer kunst innenfor det tredimensjonale feltet.

Kontakt

Booking: Stian Pride // stian@goldstar.no
Presse / marked : Lars Baade // lars.baade@theosloway.no
Daglig leder: Ida Bakke Kristiansen // prod@pipfest.no

Piknik i Parken søker flinke frivillige!

Sommerens hyggeligste begivenhet går av stabelen 22.-24. juni 2017 i parken utenfor Vigelandsmuseet. Setter du pris på deilig musikk og spennende mat i fortryllende og intime omgivelser er dette festivalen for deg. Til dette trenger vi engasjerte frivillige som vil være med på å lage et mesterverk av en festival selv Vigeland ville blitt stolt av. Trykk her for å søke som frivillig.

Når og hvor mye jobber jeg?

Som frivillig på PiP kan du enten jobbe ca. 24 timer i forkant/etterkant av festivalen eller ca. 12-18 timer under festivalen. OBS, det er kun noen få frivilligjobber som arbeider før/etter festivalen, for eksempel Arena. De aller fleste jobbene foregår under selve avviklingen av festivalen.

Hva får jeg som frivillig på PiP?

Som frivillig på PiP får du festivalpass, t-skjorte og mat når du jobber. Og selvsagt mange fantastiske konserter, nye bekjentskap og frivilligfest.

Hva slags frivilligjobb kan jeg søke på?

Som frivillig på PiP, kan du velge mellom følgende arbeidsområder:

Billett/Bånd (18 år)

Jobber du som frivillig på billett/bånd vil du være festivalpublikummets første møte på festivalen. Hit kommer publikum og veksler inn billetten til festivalbånd, og det kan bli ganske hektisk til tider. Her er det med andre ord behov for folk som er serviceinnstilt og har godt humør.

Vakthold (18 År)

Vakthold trenger vi både før, under og etter festivalen. Dette kan være alt fra å hjelpe til i innslipp, passe på en viktig port, hindre at publikummere går på avveie eller andre sikkerhetsrelaterte oppgaver. Denne jobben kan være både rolig og hektisk. Erfaring fra lignende jobber er et pluss, men absolutt ikke påkrevd.

Transport / runner (18 år)

I transportgruppa vil du bistå med frakting, henting og levering – av både ting og mennesker – og billappen er nødvendig. Det er også et pluss om du har kjørt i Osloområdet før, og ikke blir skremt av en liten kassebil. Noter gjerne i søknaden om du har noe mer enn vanlig billappen og har gjort lignende arbeid før.

Bar (18 år)

Som frivillig i baren er du med i den blide gjengen som serverer vårt eminente publikum diverse drikke, med og uten alkohol. Arbeidsoppgavene er hovedsakelig tapping og servering, men også passe på at barområdet er ryddig og rent, samt hjelpe til der det trengs. Har du barerfaring er det topp, hvis ikke så får du den opplæringen du trenger av våre flinke barsjefer.

Arena

Dere som jobber med opprigg og nedrigg er musklene bak festivalen. Arbeidsoppgaver består blant annet av bæring, banking, flytting, stripsing og gaffateiping. Det er dere som bygger opp selve festivalen, så liker du litt fysisk aktivitet så er dette jobben for deg.

Catering

Som frivillig på catering jobber du blant annet med å sørge for at de andre som også er på jobb får mat! Oppgavene vil blant annet bestå av lett servering, og hygiene og orden er essensielt.

Pip-patruljen

PiP-Patruljen er en jobb for deg som liker varierte oppgaver, er glad i å spre godt humør og hoppe inn der det trengs! PiP-Patruljen hjelper til med overlapping av andre arbeidsområder, og du må påregne å hjelpe til i blant annet baren, som vakt og i billettboden. Rett og slett sørger den flotte PiP-patruljen vår for at de andre som jobber får seg pauser, noe som fører til at du har festivalens mest varierte jobb. Dere vil også både dele ut informasjon til vårt publikum og fungere som en slags “solskinnspatrulje” med kaffe og sjokolade innimellom slagene.

Diverse

Dersom du ikke finner en arbeidsoppgave som passer, eller du vil bidra med noe ekstra, kan du søke «diverse». Da vil vi vurdere hva slags arbeidsoppgaver vi eventuelt kan plassere deg på, og avtale direkte med deg.

Lurer du på noe mer?

Kontakt oss på frivillig@pipfest.no – vi svarer fortløpende.