Loading...

Lukk

Program

Fredag
JOHN GRANT
AMGALA TEMPLE
CHARLES WATSON
NILS FRAHM
THE STREETS
THE 1975
JUNGLE
Lørdag
JAGA JAZZIST
TALLEST MAN ON EARTH
ALBIN LEE MELDAU
JULIA HOLTER
BOY PABLO
HAJK
21:30 MADRUGADA
Tilbake

Frivillig

Piknik i Parken søker flinke frivillige!

Sommerens hyggeligste begivenhet går av stabelen 15.-17. juni 2018 i Vigelandsparken. Til dette trenger vi engasjerte frivillige som vil være med på å lage et mesterverk av en festival selv Vigeland ville blitt stolt av.

Setter du pris på deilig musikk og spennende mat i stemningsfylte og unike omgivelser er dette festivalen for deg.

Trykk her for å søke som frivillig.

Hva slags frivilligjobber kan jeg søke på?

Som frivillig på PiP, kan du velge mellom følgende arbeidsområder:

Arena

Dere som jobber med opprigg og nedrigg er musklene bak festivalen. Arbeidsoppgaver består blant annet av bæring, banking, flytting, stripsing og gaffateiping. Det er dere som bygger opp selve festivalen, så liker du litt fysisk aktivitet er dette jobben for deg.

Bar (18 år)

Som frivillig i baren er du med i den blide gjengen som serverer vårt eminente publikum diverse drikke, med og uten alkohol. Arbeidsoppgavene er hovedsakelig tapping og servering, men også passe på at barområdet er ryddig og rent, samt hjelpe til der det trengs. Har du barerfaring er det topp, hvis ikke så får du den opplæringen du trenger av våre flinke barsjefer.

Billett/Bånd (18 år)

Jobber du som frivillig på billett/bånd vil du være festivalpublikummets første møte på festivalen. Hit kommer publikum og veksler inn billetten til festivalbånd, og det kan bli ganske hektisk til tider. Her er det med andre ord behov for folk som er serviceinnstilt og har godt humør.

Catering

Som frivillig på catering jobber du blant annet med å sørge for at de andre som også er på jobb får mat! Oppgavene vil blant annet bestå av lett servering, og hygiene og orden er essensielt.

Dekorproduksjon (18 år)

Før festivalen starter er det mye som må pyntes, males og spikres. Din jobb blir å produsere og montere skilt og dekor til festivalen, sammen med dekoransvarlige. Her er det en fordel om du er litt praktisk anlagt og vet hvordan strips og drill fungerer, i tillegg til at du har litt estetisk sans.

Diverse

Dersom du ikke finner en arbeidsoppgave som passer, eller du vil bidra med noe ekstra, kan du søke «diverse». Da vil vi vurdere hva slags arbeidsoppgaver vi eventuelt kan plassere deg på, og avtale direkte med deg.

PiP-Patruljen (18 år)

PiP-Patruljen er en jobb for deg som liker varierte oppgaver, er glad i å spre godt humør og hoppe inn der det trengs! PiP-Patruljen hjelper til med overlapping av andre arbeidsområder, og du må påregne å hjelpe til i blant annet baren, som vakt og i billettboden for å nevne noe. Rett og slett sørger den flotte PiP-patruljen vår for at de andre som jobber får seg pauser, i tillegg til at dere også vil fungere som en slags “solskinnspatrulje” med kaffe og sjokolade innimellom slagene.

Transport/Runner (18 år)

I transportgruppa vil du bistå med frakting, henting og levering – av både ting og mennesker – og billappen er nødvendig. Det er også et pluss om du har kjørt i Osloområdet før og ikke blir skremt av en liten kassebil. Noter gjerne i søknaden om du har noe mer enn vanlig billappen og har gjort lignende arbeid før.

Publikumsservice (18 år)

Publikumsservice er en viktig og trivelig jobb. Her gjør du alt fra å hjelpe til i innslipp, passe på en viktig port, hindre at publikummere går på avveie eller andre sikkerhetsrelaterte oppgaver. Profesjonelle vakter tar hånd om det viktigste, men du må også kunne være litt bestemt og si fra dersom noe ikke er som det skal være. Denne jobben kan være både rolig og hektisk, men er også veldig hyggelig. Erfaring fra lignende jobber er et pluss, men absolutt ikke påkrevd.

Når og hvor mye jobber jeg?

Som frivillig på PiP kan du enten jobbe ca. 24 timer i forkant/etterkant av festivalen eller ca. 16-18 timer under festivalen (avhengig av arbeidsoppgave). OBS, det er kun noen få frivilligjobber som arbeider før/etter festivalen, hovedsakelig bare gruppen «arena» og «dekorproduksjon». De aller fleste jobbene foregår under selve festivaldagene.

Hva får jeg som frivillig på PiP?

Som frivillig på PiP får du festivalpass, t-skjorte og mat når du jobber. Og selvsagt mange fantastiske konserter, nye bekjentskap og en heidundranes frivilligfest (18-årsgrense).

Lurer du på noe mer?

Kontakt oss på frivillig@pipfest.no – vi svarer fortløpende. Vi gleder oss til å lage festival med deg!