Loading...

Lukk

Lukk

Program

Torsdag
15:45 Good Harvest Scene 2
16:15 RY X Hovedscenen
17:00 Paradisia Scene 2
17:05 Signe Eide Borggården
17:35 Spoon Hovedscenen
18:35 Tall Heights Borggården
18:45 The Tarantula Waltz Scene 2
19:35 Whitney Hovedscenen
20:45 Cass McCombs Scene 2
21:30 Father John Misty Hovedscenen
Fredag
15:00 Ivan Ave Hovedscenen
15:45 Fieh Scene 2
15:45 Arve Tellefsen Borggården
16:15 Band of Gold Hovedscenen
17:00 Kadhja Bonet Scene 2
17:05 Ingrid Olava Borggården
17:30 Real Estate Hovedscenen
18:35 Siv Jakobsen Borggården
18:45 Janice Scene 2
19:30 Gundelach Hovedscenen
20:45 Amanda Delara Scene 2
21:30 Solange Hovedscenen
Lørdag
14:50 Marte Wulff Borggården
15:00 Kristian Torgalsen Scene 2
15:30 SKOTT Hovedscenen
16:20 Yellow Lounge med Simon Ghraichy og DJ Bendik Baksaas Borggården
16:30 Gavin James Scene 2
17:30 The Switch Hovedscenen
18:35 Adna Borggården
18:45 Tash Sultana Scene 2
19:30 Ane Brun Hovedscenen
20:45 Margo Price Scene 2
21:30 First Aid Kit Hovedscenen
Tilbake

Frivillig

Piknik i Parken søker flinke frivillige!

Sommerens hyggeligste begivenhet går av stabelen 22.-24. juni 2017 i parken utenfor Vigelandsmuseet. Setter du pris på deilig musikk og spennende mat i fortryllende og intime omgivelser er dette festivalen for deg. Til dette trenger vi engasjerte frivillige som vil være med på å lage et mesterverk av en festival selv Vigeland ville blitt stolt av.

Trykk her for å søke som frivillig.

Når og hvor mye jobber jeg?

Som frivillig på PiP kan du enten jobbe ca. 24 timer i forkant/etterkant av festivalen eller ca. 12-18 timer under festivalen. OBS, det er kun noen få frivilligjobber som arbeider før/etter festivalen, for eksempel Arena. De aller fleste jobbene foregår under selve avviklingen av festivalen.

Hva får jeg som frivillig på PiP?

Som frivillig på PiP får du festivalpass, t-skjorte og mat når du jobber. Og selvsagt mange fantastiske konserter, nye bekjentskap og frivilligfest.

Hva slags frivilligjobb kan jeg søke på?

Som frivillig på PiP, kan du velge mellom følgende arbeidsområder:

Billett/Bånd (18 år)

Jobber du som frivillig på billett/bånd vil du være festivalpublikummets første møte på festivalen. Hit kommer publikum og veksler inn billetten til festivalbånd, og det kan bli ganske hektisk til tider. Her er det med andre ord behov for folk som er serviceinnstilt og har godt humør.

Vakthold (18 År)

Vakthold trenger vi både før, under og etter festivalen. Dette kan være alt fra å hjelpe til i innslipp, passe på en viktig port, hindre at publikummere går på avveie eller andre sikkerhetsrelaterte oppgaver. Denne jobben kan være både rolig og hektisk. Erfaring fra lignende jobber er et pluss, men absolutt ikke påkrevd.

Transport / runner (18 år)

I transportgruppa vil du bistå med frakting, henting og levering – av både ting og mennesker – og billappen er nødvendig. Det er også et pluss om du har kjørt i Osloområdet før, og ikke blir skremt av en liten kassebil. Noter gjerne i søknaden om du har noe mer enn vanlig billappen og har gjort lignende arbeid før.

Bar (18 år)

Som frivillig i baren er du med i den blide gjengen som serverer vårt eminente publikum diverse drikke, med og uten alkohol. Arbeidsoppgavene er hovedsakelig tapping og servering, men også passe på at barområdet er ryddig og rent, samt hjelpe til der det trengs. Har du barerfaring er det topp, hvis ikke så får du den opplæringen du trenger av våre flinke barsjefer.

Arena

Dere som jobber med opprigg og nedrigg er musklene bak festivalen. Arbeidsoppgaver består blant annet av bæring, banking, flytting, stripsing og gaffateiping. Det er dere som bygger opp selve festivalen, så liker du litt fysisk aktivitet så er dette jobben for deg.

Catering

Som frivillig på catering jobber du blant annet med å sørge for at de andre som også er på jobb får mat! Oppgavene vil blant annet bestå av lett servering, og hygiene og orden er essensielt.

Pip-patruljen

PiP-Patruljen er en jobb for deg som liker varierte oppgaver, er glad i å spre godt humør og hoppe inn der det trengs! PiP-Patruljen hjelper til med overlapping av andre arbeidsområder, og du må påregne å hjelpe til i blant annet baren, som vakt og i billettboden. Rett og slett sørger den flotte PiP-patruljen vår for at de andre som jobber får seg pauser, noe som fører til at du har festivalens mest varierte jobb. Dere vil også både dele ut informasjon til vårt publikum og fungere som en slags “solskinnspatrulje” med kaffe og sjokolade innimellom slagene.

Diverse

Dersom du ikke finner en arbeidsoppgave som passer, eller du vil bidra med noe ekstra, kan du søke «diverse». Da vil vi vurdere hva slags arbeidsoppgaver vi eventuelt kan plassere deg på, og avtale direkte med deg.

Lurer du på noe mer?

Kontakt oss på frivillig@pipfest.no – vi svarer fortløpende.